Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/flemmings-gulvservice.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om os – Flemmings Gulvservice
3

Om Flemmings Gulvservice

Flemmings Gulvservice blev grundlagt i 1994 i Ølstykke hvorfra firmaet stadig drives. Vi er et mindre firma med 5 ansatte, som altid har fokus på kvalitet og god kundeservice. Derfor garanterer vi dig, at du altid mødes af veluddannede og kvalificerede medarbejdere.

Vi har fokus på tre kerneopgaver inden for gulvservice: lægning, slibning og overfladehandling – på gulve såvel som trapper. Gældende for alle opgaver er at vi går til dem med grundighed og faglig stolthed. Vi har investeret i alt det bedste udstyr til vores maskinpark, så vi kan sikre dig et professionelt og ensartet smuk udtryk.

Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder både før og under processen, ligesom vi har stor forståelse for at gulve kræver forskellige typer vedligehold alt efter hvilken type slitage de udsættes for i det daglige. Vi kan med andre ord hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger indenfor materialevalg så du ender med et holdbart gulv.

Hos os er ingen opgaver for små eller for store, så lige meget om det er dine gulve hjemme i stuen eller de store arealer i din erhvervsbygning er vi dit rette valg.

Ring til os i dag på 28 72 01 15 eller send os en mail på post@flemmings-gulvservice.dk, for en uforpligtende snak om hvordan vores dygtige fagfolk kan hjælpe dig.

Kontakt os nemt & hurtigt