Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/flemmings-gulvservice.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Lakering & Oliebehandling – Flemmings Gulvservice
3

Lakering & Oliebehandling

Med en lakering eller en oliebehandling kan dine trægulve komme til at fremstå smukke og slidstærke. Hvis du har brug for en gulvafslibning tilbyder vi også det. Lakering er en slidstærk løsning, der giver mulighed for at vælge forskellige udtryk alt efter om du vælger en mat, halvblank eller blank lak. Det er også afgørende om du vælger mellem en vandbaseret lak eller en lak med opløsningsmidler.

Dette afhænger af hvor meget slid gulvet bliver udsat for. Vælger du oliering af dit gulv, kan du vælge en hærdende olie med- eller uden hvidpigmentering.

Hvidpigmenteringen kan med fordel bruges på lyse ludbehandlede træsorter. Et olieret gulv er ikke helt lige så slidstærk som et lakeret gulv, men kan til gengæld nemmere friskes op hen af vejen. Vi står klar til at rådgive dig til den bedste løsning for dit gulv.

Du er velkommen til at ringe til os om en uforpligtende snak hvilket behov dine gulve har for enten lak eller olie.

Kontakt os nemt & hurtigt